Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Ame Pioneros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guillén trapt de bal weg van het doel. Mosqueda kopt de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Loera speelt de bal door. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vallarta. Trejo raakt geblesseerd tijdens het duel. Llanes wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ballesteros speelt de bal door. Klungelig pakt Cristante de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ame - Pioneros 1:0

19e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela speelt de bal door. Orrantia rent richting de bal. Orrantia haalt uit met een fantastische trap. Ríos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Balderas onderschept slim de pass. Balderas probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Ame 56%, Pioneros 44%.
Club Ame - Pioneros 1:0

49e minuut.
Llanes is nu in balbezit. Llanes geeft een lange en hoge pass. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Vela is nu in balbezit. Vela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallarta verovert de bal door een tackle van achteren. Vallarta met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Guillén verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vallarta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vela is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal in één keer door. Trejo rent richting de bal. Trejo draait met de bal, schiet en ... Cristante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ame - Pioneros 2:0

88e minuut.
Ochoa probeert de bal aan de voet te houden. Trejo is nu in balbezit. Ochoa is nu in balbezit. Trejo verovert de bal door een tackle van achteren. Trejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Ame - Pioneros 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Ame 46%, Pioneros 54%.
Club Ame - Pioneros 3:0