Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delfines de Zumpango juan pedro mejia glez
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Arias passt de bal zonder na te denken. Forbes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mora. Mora krijgt een gele kaart. Forbes raakt geblesseerd tijdens het duel. De Nigris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rizo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Velázquez onderschept slim de pass. De Nigris heeft problemen om de bal te vangen. De Nigris passt de bal met de wreef. Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De Nigris met een sublieme pass. Rizo is nu in balbezit. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo onderschept slim de pass. Rizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines de Zumpango - juan pedro mejia glez 1:0

30e minuut.
Iniestra onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arias. Iniestra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iniestra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete draait met de bal, schiet en ... Gudiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Escobedo niet meer kan verder spelen. Elokan komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Campos heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Quintana is nu in balbezit. Rizo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizo draait met de bal, schiet en ... Gudiño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Rizo is nu in balbezit. Rizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines de Zumpango - juan pedro mejia glez 2:0

39e minuut.
Inworp. Tavares met de inworp. Campos rent richting de bal. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines de Zumpango - juan pedro mejia glez 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines de Zumpango 31%, juan pedro mejia glez 69%.
Delfines de Zumpango - juan pedro mejia glez 3:0

49e minuut.
Mora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forbes met de inworp. De Nigris rent richting de bal. De Nigris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ortegón kopt de bal weg. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solorio rent richting de bal. Arias rent richting de bal. Arias draait met de bal, schiet en ... Elokan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines de Zumpango - juan pedro mejia glez 3:1

58e minuut.
García is nu in balbezit. García met een sublieme pass. Rizo is nu in balbezit. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines de Zumpango 39%, juan pedro mejia glez 61%.
Delfines de Zumpango - juan pedro mejia glez 3:1