Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGUILITAS DEL AMERICA juan pedro mejia glez
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Elizondo rent richting de bal. Elizondo geeft een lange en hoge pass. Solorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Solorio draait met de bal, schiet en ... Aguilar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Elizondo passt de bal met de wreef. Campos probeert de bal met de borst te controleren. Landín met een sublieme pass. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Montano onderschept slim de pass. Montano met een sublieme pass. Landín met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGUILITAS DEL AMERICA - juan pedro mejia glez 1:0

28e minuut.
García is nu in balbezit. García passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Landín de bal. Landín haalt uit met een fantastische trap. Velázquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGUILITAS DEL AMERICA - juan pedro mejia glez 2:0

32e minuut.
Velázquez geeft een hoge lob. Solorio is nu in balbezit. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Arias onderschept slim de pass. Arias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGUILITAS DEL AMERICA 37%, juan pedro mejia glez 63%.
AGUILITAS DEL AMERICA - juan pedro mejia glez 2:0

47e minuut.
Landín probeert naar een medespeler te passen. Valdéz met een sublieme pass. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. Gudiño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGUILITAS DEL AMERICA - juan pedro mejia glez 3:0

49e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González met de inworp. Arias geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Solorio de bal. Solorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGUILITAS DEL AMERICA - juan pedro mejia glez 3:1

56e minuut.
Rosales speelt de bal door. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landín is nu in balbezit. Landín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Montano onderschept slim de pass. Montano probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Montano rent richting de bal. Montano speelt de bal door. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín onderschept slim de pass. Landín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gudiño trapt de bal weg. Rosales kopt de bal weg. Franco is nu in balbezit. Franco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGUILITAS DEL AMERICA - juan pedro mejia glez 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGUILITAS DEL AMERICA 45%, juan pedro mejia glez 55%.
AGUILITAS DEL AMERICA - juan pedro mejia glez 4:1