Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuleta combinados
Amsterdam Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 15.9
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ordáz kopt de bal weg. Longoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrado is nu in balbezit. Longoria verovert de bal door een tackle van achteren. Longoria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Doeltrap. Kirtutmaz trapt de bal weg van het doel. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Ferroni Marciano onderschept slim de pass. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Alvarez rent richting de bal. Ferroni Marciano onderschept slim de pass. Ordáz is nu in balbezit. Ferroni Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuleta 76%, combinados 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chuleta - combinados 0:0

47e minuut.
Corrado speelt de bal door. Siewkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Longoria. Longoria krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundyra onderschept slim de pass. Bundyra geeft een hoge lob. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano schiet op doel. De la Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista speelt de bal door. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een lange en hoge pass. Kirtutmaz speelt de bal door. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Moţatu verovert de bal door een tackle van achteren. Moţatu geeft de bal voor. Enoch probeert de bal met de borst te controleren. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Maldonado de bal. Kirtutmaz probeert naar een medespeler te passen. Ordáz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ferroni Marciano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuleta 69%, combinados 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chuleta - combinados 0:0