Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
combinados Chuleta
Normal Tactiek Amsterdam
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
15.8 gemiddelde waardering 32.1
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen adequate


5e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Klungelig pakt Ferroni Marciano de bal. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De la Torre met een harde bal richting middenveld. Alvarado kopt de bal weg. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. De la Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Longoria is nu in balbezit. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado geeft de bal voor. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... De la Torre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Guevara de bal. Ordáz is nu in balbezit. Ordáz probeert naar een medespeler te passen. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado geeft een hoge lob. Velasco kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferroni Marciano de bal. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Corrado rent richting de bal. Corrado geeft een hoge lob. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Corrado de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bautista is nu in balbezit. Bautista passt de bal in één keer door. Alvarez probeert naar een medespeler te passen. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: combinados 36%, Chuleta 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
combinados - Chuleta 0:0

49e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano onderschept slim de pass. Ferroni Marciano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Ferroni Marciano de bal. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ferroni Marciano schiet op doel. De la Torre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siewkowski krijgt een gele kaart. Maldonado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bautista zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo schiet op doel. Kirtutmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
combinados - Chuleta 1:0

68e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara geeft een lange en hoge pass. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Moţatu passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Velasco de bal. Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een hoge lob. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Velasco probeert naar een medespeler te passen. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado met een sublieme pass. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara met een sublieme pass. Kirtutmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: combinados 32%, Chuleta 68%.
combinados - Chuleta 1:0