Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruz Azul2 GUTTY
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 13.9
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guido begaat een overtreding. Guido krijgt een gele kaart. Trejo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Briseño komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Guido kopt de bal weg. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Beltrán zijn tegenspeler op de grond. Beltrán krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueda rent richting de bal. Rergis is nu in balbezit. Rergis draait met de bal, schiet en ... Valenzuela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz Azul2 - GUTTY 1:0

29e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Mosqueda is nu in balbezit. Mosqueda probeert naar een medespeler te passen. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz Azul2 47%, GUTTY 53%.
Cruz Azul2 - GUTTY 1:0

54e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas passt de bal zonder na te denken. Carmona controleert de bal met de borst. Vargas rent richting de bal. Vargas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fernández is nu in balbezit. Beltrán verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrán speelt de bal door. Rergis heeft problemen om de bal te vangen. Rergis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Mosqueda rent richting de bal. Mosqueda met een sublieme pass. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz Azul2 61%, GUTTY 39%.
Cruz Azul2 - GUTTY 1:0