Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juan pedro mejia glez Momachtiani
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes speelt de bal door. Montes rent richting de bal. Montes haalt uit met een fantastische trap. Gudiño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juan pedro mejia glez - Momachtiani 0:1

41e minuut.
Carrillo kopt de bal weg. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias begaat een overtreding. Alvarado raakt geblesseerd tijdens het duel. Alvarado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gudiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan pedro mejia glez 47%, Momachtiani 53%.
juan pedro mejia glez - Momachtiani 0:1

63e minuut.
Montes onderschept slim de pass. Heredia is nu in balbezit. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Arias passt de bal zonder na te denken. Solorio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Solorio raakt geblesseerd tijdens het duel. Campos wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan pedro mejia glez 40%, Momachtiani 60%.
juan pedro mejia glez - Momachtiani 0:1