Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUTTY combinados
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Velasco rent richting de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela passt de bal in één keer door. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zepeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo passt de bal zonder na te denken. Longoria rent richting de bal. Longoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Valenzuela speelt de bal door. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velasco krijgt een gele kaart. Zepeda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zepeda kan niet meer verder spelen. Villalba komt het veld opgelopen. Landín neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
GUTTY - combinados 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUTTY 43%, combinados 57%.
GUTTY - combinados 1:0

46e minuut.
Landín heeft problemen om de bal te vangen. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista met een sublieme pass. Guevara rent richting de bal. Guevara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ordáz passt de bal zonder na te denken. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carmona krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Landín geeft een lange en hoge pass. Velasco probeert de bal aan de voet te houden. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba verovert de bal door een tackle van achteren. Villalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUTTY - combinados 2:0

66e minuut.
Longoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Ordáz onderschept slim de pass. Longoria is nu in balbezit. Longoria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarez geeft een hoge lob. Valenzuela rent richting de bal. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUTTY - combinados 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUTTY 61%, combinados 39%.
GUTTY - combinados 2:1