Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juan pedro mejia glez Cruz Azul2
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
González rent richting de bal. Mora rent richting de bal. Mora met een sublieme pass. Solorio rent richting de bal. Solorio schiet op doel. Santana bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Beltrán de bal. Velázquez is nu in balbezit. Beltrán verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrán draait met de bal, schiet en ... Gudiño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juan pedro mejia glez - Cruz Azul2 0:1

15e minuut.
Arias rent richting de bal. Murguía onderschept slim de pass. Murguía passt de bal met de wreef. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Elizondo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mosqueda met een snelle inworp. Beltrán rent richting de bal. Beltrán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mosqueda speelt de bal door. Solorio rent richting de bal. Guevara is nu in balbezit. Solorio verovert de bal door een tackle van achteren. Solorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Mora de bal. Beltrán geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quintana de bal. Rergis rent richting de bal. Rergis schiet op doel. Gudiño verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Trejo met de inworp. Daar is Beltrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrán geeft de bal voor. Mosqueda kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan pedro mejia glez 54%, Cruz Azul2 46%.
juan pedro mejia glez - Cruz Azul2 0:1

46e minuut.
Mosqueda passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán verovert de bal door een tackle van achteren. Rergis is nu in balbezit. Rergis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juan pedro mejia glez - Cruz Azul2 0:2

60e minuut.
Arias kan de bal niet met de borst controleren. Murguía verovert de bal door een tackle van achteren. Murguía geeft de bal voor. Mosqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueda met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gudiño niet meer kan verder spelen. Ramírez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas passt de bal met de wreef. Campos met een sublieme pass. Rergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal met de wreef. Solorio is nu in balbezit. Solorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Murguía geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González met de inworp. Arias is nu in balbezit. Arias geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Quintana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. España komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Inworp. Rubio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arias rent richting de bal. Arias geeft een lange en hoge pass. González geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juan pedro mejia glez 50%, Cruz Azul2 50%.
juan pedro mejia glez - Cruz Azul2 0:2