Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Momachtiani Chuleta
Normal Tactiek Amsterdam
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 27.8
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Słoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoka geeft de bal voor. Alvarado kopt de bal weg. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... Tostado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tostado trapt de bal weg van het doel. Alvarado kopt de bal weg. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes met een sublieme pass. Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Montes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alvarado kopt de bal weg. Bautista rent richting de bal. Bautista speelt de bal door. Montes heeft problemen om de bal te vangen. Montes schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Leaño met de inworp. Bautista rent richting de bal. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Leaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bautista is nu in balbezit. Bautista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Momachtiani - Chuleta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momachtiani 24%, Chuleta 76%.
Momachtiani - Chuleta 1:0

48e minuut.
Tessaro rent richting de bal. Montes is nu in balbezit. Tessaro begaat een overtreding. Montes raakt geblesseerd tijdens het duel. Alvarado wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Paredes kopt de bal weg. Bautista rent richting de bal. Corrado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bautista moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bautista kan niet meer verder spelen. Begines komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bundyra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alpízar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begines bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momachtiani 17%, Chuleta 83%.
Momachtiani - Chuleta 1:0