Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruz Azul2 Delfines de Zumpango
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 21.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Ortegón geeft de bal voor. Rizo heeft problemen om de bal te vangen. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo is nu in balbezit. Rizo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Klungelig pakt De Nigris de bal. Beltrán rent richting de bal. Ortegón is nu in balbezit. Beltrán verovert de bal door een tackle van achteren. Beltrán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz Azul2 - Delfines de Zumpango 1:0

19e minuut.
Trejo passt de bal met de wreef. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán passt de bal zonder na te denken. Rergis rent richting de bal. Rergis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ortegón passt de bal zonder na te denken. Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rizo de bal. Rizo draait met de bal, schiet en ... Santana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Santana trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tavares met een snelle inworp. Navarrete geeft een hoge lob. Rizo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murguía rent richting de bal. Rizo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizo haalt uit met een fantastische trap. Santana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruz Azul2 - Delfines de Zumpango 1:1

33e minuut.
Mosqueda probeert naar een medespeler te passen. Tavares is nu in balbezit. Tavares speelt de bal door. Rizo rent richting de bal. Rizo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz Azul2 48%, Delfines de Zumpango 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruz Azul2 - Delfines de Zumpango 1:1

53e minuut.
De Nigris bereikt de bal nog maar net als eerste. De Nigris speelt de bal door. Ambriz rent richting de bal. Forbes onderschept slim de pass. Forbes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De Nigris met een sublieme pass. Ambriz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rizo. Rizo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Terrazas de bal. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares geeft de bal voor. Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo draait met de bal, schiet en ... Santana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete met een sublieme pass. Tavares probeert naar een medespeler te passen. Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruz Azul2 - Delfines de Zumpango 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruz Azul2 55%, Delfines de Zumpango 45%.
Cruz Azul2 - Delfines de Zumpango 1:2