Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuleta AGUILITAS DEL AMERICA
Amsterdam Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
12 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 16.6
redelijk Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Alvarado geeft een hoge lob. Zambrano is nu in balbezit. Ferroni Marciano onderschept slim de pass. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuleta - AGUILITAS DEL AMERICA 1:0

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kirtutmaz met een harde bal richting middenveld. Padrón kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Kirtutmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zambrano speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado passt de bal met de wreef. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Aguilar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado met een snelle inworp. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Franco schiet op doel. Kirtutmaz speelt de bal door. Montano speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap. Kirtutmaz bokst de bal weg.

40e minuut.
Klungelig pakt Zambrano de bal. Zambrano kopt de bal weg. Montano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuleta 65%, AGUILITAS DEL AMERICA 35%.
Chuleta - AGUILITAS DEL AMERICA 1:0

48e minuut.
Estrada geeft een lange en hoge pass. Valdéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdéz speelt de bal door. Daar is Montano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montano geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... Kirtutmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Klungelig pakt Aguilar de bal. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón passt de bal zonder na te denken. Landín rent richting de bal. Landín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Moţatu rent richting de bal. Moţatu geeft de bal voor. Estrada is nu in balbezit. Ferroni Marciano onderschept slim de pass. Ferroni Marciano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Corrado geeft de bal voor. Padrón rent richting de bal. Padrón speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Corrado passt de bal zonder na te denken. Inworp. García met een snelle inworp. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín geeft een lange en hoge pass. Kirtutmaz bokst de bal weg. Kirtutmaz met een sublieme pass. Alvarado kopt de bal weg. Daar is Padrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferroni Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuleta 66%, AGUILITAS DEL AMERICA 34%.
Chuleta - AGUILITAS DEL AMERICA 1:0