Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuleta Delfines de Zumpango
Amsterdam Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Moţatu geeft de bal voor. Carreón rent richting de bal. Ferroni Marciano verovert de bal door een tackle van achteren. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuleta - Delfines de Zumpango 1:0

3e minuut.
Tessaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes verovert de bal door een tackle van achteren. Forbes met een sublieme pass. Rizo is nu in balbezit. Rizo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Corrado speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Forbes neemt de hoekschop. Tavares controleert de bal met de borst. Tavares draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Rizo passt de bal met de wreef. Navarrete rent richting de bal. Navarrete passt de bal in één keer door. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes draait met de bal, schiet en ... Kirtutmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Doeltrap. Kirtutmaz met een harde bal richting middenveld. De Nigris kopt de bal weg. Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ortegón probeert naar een medespeler te passen. Forbes is nu in balbezit. Forbes passt de bal met de wreef. Rizo rent richting de bal. Rizo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tavares controleert de bal met de borst. Moţatu rent richting de bal. Moţatu geeft de bal voor. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De Nigris met een sublieme pass. Forbes probeert naar een medespeler te passen. Rizo rent richting de bal. Rizo draait met de bal, schiet en ... Kirtutmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chuleta - Delfines de Zumpango 1:1

31e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete passt de bal in één keer door. Rizo is nu in balbezit. Rizo haalt uit met een fantastische trap. Kirtutmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuleta - Delfines de Zumpango 1:2

43e minuut.
Corrado onderschept slim de pass. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrado maakt een afschuwelijke overtreding. Sancho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sancho kan niet meer verder spelen. Pulido komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuleta 81%, Delfines de Zumpango 19%.
Chuleta - Delfines de Zumpango 1:2

52e minuut.
Forbes onderschept slim de pass. Forbes geeft een hoge lob. Corrado rent richting de bal. Rizo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizo schiet op doel. Kirtutmaz bokst de bal weg. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chuleta - Delfines de Zumpango 1:3

62e minuut.
Tavares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarrete rent richting de bal. Navarrete passt de bal in één keer door. Rizo rent richting de bal. Rizo haalt uit met een fantastische trap. Kirtutmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuleta - Delfines de Zumpango 1:4

64e minuut.
Navarrete passt de bal met de wreef. Forbes is nu in balbezit. Forbes speelt de bal door. Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Navarrete passt de bal in één keer door. Rizo rent richting de bal. Rizo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Iniestra geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuleta - Delfines de Zumpango 2:4

85e minuut.
Ortegón met de inworp. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessaro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tessaro krijgt een gele kaart. Navarrete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Navarrete legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kirtutmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuleta - Delfines de Zumpango 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuleta 77%, Delfines de Zumpango 23%.
Chuleta - Delfines de Zumpango 2:5