Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGUILITAS DEL AMERICA combinados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Landín draait met de bal, schiet en ... Valdéz rent richting de bal. Alvarez onderschept slim de pass. Alvarez geeft een hoge lob. García kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
García kopt de bal weg. Ordáz heeft problemen om de bal te vangen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGUILITAS DEL AMERICA - combinados 1:0

34e minuut.
Estrada rent richting de bal. Maldonado begaat een overtreding. Estrada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estrada zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. García probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ordáz is nu in balbezit. Ordáz geeft een lange en hoge pass. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guardado de bal onder controle te krijgen. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGUILITAS DEL AMERICA 49%, combinados 51%.
AGUILITAS DEL AMERICA - combinados 1:0

50e minuut.
Franco is nu in balbezit. Enoch onderschept slim de pass. Landín verovert de bal door een tackle van achteren. Landín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGUILITAS DEL AMERICA - combinados 2:0

56e minuut.
García is nu in balbezit. García geeft een lange en hoge pass. Velasco probeert de bal aan de voet te houden. Montano is nu in balbezit. Montano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Enoch geeft de bal voor. Longoria bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoria probeert naar een medespeler te passen. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdéz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín haalt uit met een fantastische trap. De la Torre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGUILITAS DEL AMERICA - combinados 3:0

72e minuut.
Olmedo geeft een lange en hoge pass. Estrada speelt de bal door. Montano bereikt de bal nog maar net als eerste. Longoria onderschept slim de pass. Longoria draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara met een sublieme pass. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo schiet op doel. Ayala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ordáz kopt de bal weg. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo passt de bal zonder na te denken. Longoria is nu in balbezit. Longoria haalt uit met een fantastische trap. Ayala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGUILITAS DEL AMERICA 42%, combinados 58%.
AGUILITAS DEL AMERICA - combinados 3:0