Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Momachtiani Cruz Azul2
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Beltrán speelt de bal door. Fuentes is nu in balbezit. Rergis verovert de bal door een tackle van achteren. Rergis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Momachtiani - Cruz Azul2 0:1

15e minuut.
Beltrán onderschept slim de pass. Beltrán met een sublieme pass. Borgetti rent richting de bal. Rergis verovert de bal door een tackle van achteren. Rergis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Beltrán onderschept slim de pass. Murguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Murguía passt de bal in één keer door. Daar is Rergis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rergis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Murguía onderschept slim de pass. Murguía geeft een lange en hoge pass. Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis onderschept slim de pass. Rergis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vargas onderschept slim de pass. Vargas geeft de bal voor. Rergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis haalt uit met een fantastische trap. Trejo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Momachtiani - Cruz Azul2 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momachtiani 65%, Cruz Azul2 35%.
Momachtiani - Cruz Azul2 0:2

50e minuut.
Vargas speelt de bal door. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán passt de bal met de wreef. Rergis rent richting de bal. Rergis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Borgetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas is nu in balbezit. Vargas speelt de bal door. Rergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Tostado trapt de bal weg. Murguía rent richting de bal. Murguía passt de bal met de wreef. Rergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rergis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Murguía geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alpízar met de inworp. Bautista rent richting de bal. Bautista schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Momachtiani 53%, Cruz Azul2 47%.
Momachtiani - Cruz Azul2 0:2