Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUTTY Delfines de Zumpango
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20.8
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Solano rent richting de bal. Navarrete rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Rizo onderschept slim de pass. Rizo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Daar is Zepeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancho is nu in balbezit. Landín verovert de bal door een tackle van achteren. Landín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ortegón onderschept slim de pass. Ortegón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castañeda de bal. Rizo rent richting de bal. Rizo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De Nigris passt de bal in één keer door. Zepeda rent richting de bal. Carreón verovert de bal door een tackle van achteren. Landín rent richting de bal. Landín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUTTY - Delfines de Zumpango 1:0

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Forbes zal de hoekschop nemen. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizo is nu in balbezit. Rizo draait met de bal, schiet en ... Valenzuela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GUTTY - Delfines de Zumpango 1:1

43e minuut.
Tavares speelt de bal door. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Rizo rent richting de bal. Rizo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUTTY 57%, Delfines de Zumpango 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUTTY - Delfines de Zumpango 1:1

57e minuut.
Daar is Guido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares probeert naar een medespeler te passen. Navarrete rent richting de bal. Navarrete draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Solano de bal. Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUTTY - Delfines de Zumpango 1:2

77e minuut.
Valenzuela passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Landín de bal. Landín passt de bal in één keer door. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zepeda onderschept slim de pass. Zepeda speelt de bal door. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUTTY 48%, Delfines de Zumpango 52%.
GUTTY - Delfines de Zumpango 1:2