Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferna CF Toros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 14.4
hopeless Schieten hopeless
hopeless Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristante onderschept slim de pass. Collazo rent richting de bal. Collazo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ferna - CF Toros 0:1

36e minuut.
Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera met een sublieme pass. Palencia is nu in balbezit. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferna 43%, CF Toros 57%.
ferna - CF Toros 0:1

79e minuut.
Palencia rent richting de bal. Borja onderschept slim de pass. Ferreira is nu in balbezit. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal met de wreef. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo haalt uit met een fantastische trap. Velázquez probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madrigal zal de hoekschop nemen. Angeles heeft problemen om de bal te vangen. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Varona onderschept slim de pass. Varona met een sublieme pass. Velázquez is nu in balbezit. Collazo verovert de bal door een tackle van achteren. Collazo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ferna - CF Toros 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferna 49%, CF Toros 51%.
ferna - CF Toros 0:2