Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Torreón Hidrorayos
RT Ofensiva Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Garay is nu in balbezit. Garay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Coyote geeft een lange en hoge pass. Garay kopt de bal weg. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza rent richting de bal. Mendoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Torreón - Hidrorayos 1:0

10e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Dos Santos passt de bal zonder na te denken. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Veiga rent richting de bal. Dos Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Dos Santos passt de bal met de wreef. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rodríguez kopt de bal weg. Godínez rent richting de bal. Guzmán begaat een overtreding. Guzmán krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Veiga rent richting de bal. Veiga geeft een hoge lob. Brizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia onderschept slim de pass. Orrantia draait met de bal, schiet en ... Corona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Torreón - Hidrorayos 1:1

40e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos passt de bal met de wreef. Soto rent richting de bal. Mendoza onderschept slim de pass. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Garrido kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pardo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garay met de inworp. Mendoza rent richting de bal. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Torreón 42%, Hidrorayos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Torreón - Hidrorayos 1:1

55e minuut.
Garay is nu in balbezit. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft een hoge lob. Godínez is nu in balbezit. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Escobedo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzmán met een snelle inworp. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Marull met een sublieme pass. Escobedo is nu in balbezit. Met opzet legt Guzmán zijn tegenspeler op de grond. Escobedo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Escobedo kan niet meer verder spelen. Mendoza komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marull verovert de bal door een tackle van achteren. Marull probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vela de bal. Vela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Torreón 32%, Hidrorayos 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Torreón - Hidrorayos 1:1