Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 CF Toros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Barragán is nu in balbezit. Palencia is nu in balbezit. Palencia met een sublieme pass. Collazo is nu in balbezit. Collazo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Palencia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ledezma komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Esqueda bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo onderschept slim de pass. Collazo haalt uit met een fantastische trap. Santillana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez met een sublieme pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Santillana trapt de bal weg. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso passt de bal in één keer door. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. Alpízar bokst de bal weg.

43e minuut.
Madrigal probeert de bal aan de voet te houden. Barragán rent richting de bal. Collazo maakt een afschuwelijke overtreding. Collazo krijgt een gele kaart. Barragán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barragán kan niet meer verder spelen. Manjarín komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 55%, CF Toros 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 - CF Toros 0:0

60e minuut.
Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal met een sublieme pass. Collazo is nu in balbezit. Collazo draait met de bal, schiet en ... Santillana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Enríquez rent richting de bal. Enríquez passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Murguía probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 45%, CF Toros 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 - CF Toros 0:0