Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidrorayos koop
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Orozco rent richting de bal. Orozco geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baños de bal onder controle te krijgen. Godínez rent richting de bal. Godínez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morantes heeft problemen om de bal te vangen. Godínez is nu in balbezit. Godínez schiet op doel. Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Monzón met de inworp. Bueno geeft de bal voor. Daar is Coyote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidrorayos - koop 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Veiga de bal. Veiga speelt de bal door. Baños met een sublieme pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De la Torre geeft de bal voor. Veiga kopt de bal weg. Godínez is nu in balbezit. Godínez draait met de bal, schiet en ... Morantes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De la Torre passt de bal zonder na te denken. Baños heeft problemen om de bal te vangen. Godínez rent richting de bal. Godínez draait met de bal, schiet en ... Guadarrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Murguía kan de bal niet met de borst controleren. Orrantia probeert naar een medespeler te passen. Godínez rent richting de bal. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidrorayos 41%, koop 59%.
Hidrorayos - koop 0:1

52e minuut.
Campos is nu in balbezit. Bueno rent richting de bal. Veiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veiga krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Orozco onderschept slim de pass. Orozco geeft de bal voor. Guadarrama heeft problemen om de bal te vangen. Godínez rent richting de bal. Godínez draait met de bal, schiet en ... Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Veiga probeert naar een medespeler te passen. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia passt de bal met de wreef. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidrorayos 42%, koop 58%.
Hidrorayos - koop 0:1