Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Toros club lc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Tavares passt de bal zonder na te denken. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Maturín rent richting de bal. Maturín draait met de bal, schiet en ... Alpízar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Varona verovert de bal door een tackle van achteren. Varona passt de bal in één keer door. Cortez met een sublieme pass. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cortez probeert naar een medespeler te passen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz begaat een overtreding. Ruiz krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Luna probeert de bal aan de voet te houden. Tavares rent richting de bal. Luna maakt een afschuwelijke overtreding. Tavares roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tavares kan niet meer verder spelen. Seoane komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ruiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Enríquez komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Trujillo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Urbina de bal. Urbina passt de bal met de wreef. Maturín rent richting de bal. Maturín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Toros 70%, club lc 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Toros - club lc 0:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez met de inworp. Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez schiet op doel. Villagómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Murguía is nu in balbezit. Murguía geeft de bal voor. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Méndez geeft een hoge lob. Madrigal is nu in balbezit. Olivares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Olivares naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Seoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Seoane geeft een hoge lob. Carbajal is nu in balbezit. Maturín verovert de bal door een tackle van achteren. Maturín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Gálvez geeft een hoge lob. Collazo heeft problemen om de bal te vangen. Enríquez rent richting de bal. Enríquez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Toros - club lc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Toros 34%, club lc 66%.
CF Toros - club lc 1:0