Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 Hidrorayos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Barragán probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Godínez onderschept slim de pass. Godínez schiet op doel. Salcedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santillana bokst de bal weg.

36e minuut.
Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia passt de bal met de wreef. Mendoza is nu in balbezit. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Enríquez de bal. Enríquez probeert naar een medespeler te passen. Coyote rent richting de bal. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 61%, Hidrorayos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 - Hidrorayos 0:0

61e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mendoza met de inworp. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto met een sublieme pass. Daar is Orozco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco geeft een lange en hoge pass. Santillana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Manjarín is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez met een sublieme pass. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barragán geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Manjarín is nu in balbezit. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín rent richting de bal. Godínez verovert de bal door een tackle van achteren. Godínez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 48%, Hidrorayos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 - Hidrorayos 0:0