Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidrorayos Los D-E-M-R-A-D-O-S 36
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Orrantia rent richting de bal. Orrantia passt de bal zonder na te denken. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez draait met de bal, schiet en ... Santillana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidrorayos - Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 1:0

8e minuut.
Lezama passt de bal met de wreef. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco speelt de bal door. Godínez is nu in balbezit. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidrorayos - Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 2:0

15e minuut.
Lezama geeft de bal voor. Reynoso kopt de bal weg. Pardo probeert de bal aan de voet te houden. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Orrantia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bustos de bal onder controle te krijgen. Godínez rent richting de bal. Godínez draait met de bal, schiet en ... Santillana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidrorayos - Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 3:0

25e minuut.
Reynoso is nu in balbezit. Reynoso geeft een lange en hoge pass. Daar is Coyote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Orrantia speelt de bal door. Hidalgo rent richting de bal. Godínez verovert de bal door een tackle van achteren. Godínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Enríquez kopt de bal weg. Daar is Coyote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... Garrido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidrorayos - Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 3:1

36e minuut.
Orrantia passt de bal zonder na te denken. Godínez rent richting de bal. Godínez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Esqueda de bal onder controle te krijgen. Santillana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

43e minuut.
Inworp. Barragán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orrantia rent richting de bal. Orrantia geeft de bal voor. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidrorayos 46%, Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 54%.
Hidrorayos - Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 3:1

47e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Enríquez rent richting de bal. Rodríguez begaat een overtreding. Rodríguez krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Godínez verovert de bal door een tackle van achteren. Godínez speelt de bal door. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Barragán rent richting de bal. Barragán probeert naar een medespeler te passen. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidrorayos - Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidrorayos 39%, Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 61%.
Hidrorayos - Los D-E-M-R-A-D-O-S 36 3:2