Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club lc Oakland raiders
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


16e minuut.
Saldaña verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Trejo de bal. Trejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Islas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trejo rent richting de bal. Sedano onderschept slim de pass. Sedano passt de bal in één keer door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club lc - Oakland raiders 0:1

33e minuut.
Doeltrap. Platas met een harde bal richting middenveld. Trujillo kopt de bal weg. Trejo rent richting de bal. Trejo haalt uit met een fantastische trap. Platas bokst de bal weg.

38e minuut.
Trejo rent richting de bal. Sedano onderschept slim de pass. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín draait met de bal, schiet en ... Platas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
club lc - Oakland raiders 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club lc 46%, Oakland raiders 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club lc - Oakland raiders 1:1

58e minuut.
Cortez rent richting de bal. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Maturín is nu in balbezit. Trejo rent richting de bal. Trejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo verovert de bal door een tackle van achteren. Trejo met een sublieme pass. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Cortez de bal. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club lc 42%, Oakland raiders 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club lc - Oakland raiders 1:1