Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club lc koop
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Gálvez geeft de bal voor. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín draait met de bal, schiet en ... Suárez bokst de bal weg. Guadarrama kopt de bal weg. Cortez rent richting de bal. Baños rent richting de bal. Maturín onderschept slim de pass. Maturín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maturín rent richting de bal. Trejo is nu in balbezit. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo rent richting de bal. Trejo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
club lc - koop 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club lc 24%, koop 76%.
club lc - koop 1:0

53e minuut.
Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Trejo rent richting de bal. Del Angel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Angel krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Trujillo passt de bal zonder na te denken. Murguía rent richting de bal. Trejo is nu in balbezit. Trejo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
club lc - koop 2:0

64e minuut.
Méndez met de inworp. Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een hoge lob. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Baños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cortez de bal onder controle te krijgen. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. Villagómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Trejo rent richting de bal. Trejo speelt de bal door. Maturín rent richting de bal. Maturín haalt uit met een fantastische trap. Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club lc - koop 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club lc 41%, koop 59%.
club lc - koop 3:0