Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferna Oakland raiders
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Sedano geeft de bal voor. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina onderschept slim de pass. Sabina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sabina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preciado. Sabina raakt geblesseerd tijdens het duel. Naelson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Daar is Saldaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chabrán onderschept slim de pass. Chabrán met een sublieme pass. Borja rent richting de bal. Borja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sedano passt de bal zonder na te denken. Elokan rent richting de bal. Elokan passt de bal met de wreef. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Velázquez speelt de bal door. Naelson rent richting de bal. Naelson met een sublieme pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferna 56%, Oakland raiders 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ferna - Oakland raiders 0:0

46e minuut.
Sabina passt de bal met de wreef. Luque is nu in balbezit. Ferreira begaat een overtreding. Ferreira krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Rosales passt de bal in één keer door. Prieto geeft de bal voor. Nicoletti heeft problemen om de bal te vangen. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Preciado rent richting de bal. Preciado passt de bal in één keer door. Rosales is nu in balbezit. Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Preciado speelt de bal door. Ferreira is nu in balbezit. Sedano maakt een afschuwelijke overtreding. Sedano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferna 61%, Oakland raiders 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ferna - Oakland raiders 0:0