Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oakland raiders ferna
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Velázquez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Murguía komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Sedano is nu in balbezit. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson passt de bal zonder na te denken. Núñez rent richting de bal. Núñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oakland raiders - ferna 1:0

30e minuut.
Chabrán probeert naar een medespeler te passen. Preciado is nu in balbezit. Preciado passt de bal met de wreef. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oakland raiders 63%, ferna 37%.
Oakland raiders - ferna 1:0

48e minuut.
Murguía probeert naar een medespeler te passen. Naelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson passt de bal in één keer door. Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Preciado rent richting de bal. Sedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Preciado begaat een overtreding. Preciado krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Murguía is nu in balbezit. Naelson is nu in balbezit. Naelson speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Prieto rent richting de bal. Rico is nu in balbezit. Prieto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prieto krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft een hoge lob. Chabrán met een sublieme pass. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oakland raiders 56%, ferna 44%.
Oakland raiders - ferna 1:0