Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Torreón club lc
RT Ofensiva Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tavares rent richting de bal. Guzmán onderschept slim de pass. Guzmán speelt de bal door. Maturín is nu in balbezit. Maturín schiet op doel. Chabrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Marull met een sublieme pass. Olivares probeert naar een medespeler te passen. Urbina rent richting de bal. Urbina geeft de bal voor. Paal! Chabrán bokst de bal weg.

18e minuut.
Garay speelt de bal door. Klungelig pakt Mendoza de bal. Cortez is nu in balbezit. Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Villagómez trapt de bal weg van het doel. Brizzi kopt de bal weg. Olivares controleert de bal met de borst. Garay onderschept slim de pass. Garay geeft een lange en hoge pass. Villagómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Brizzi passt de bal zonder na te denken. Marull is nu in balbezit. Marull passt de bal met de wreef. Vela rent richting de bal. Vela haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Villagómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Torreón - club lc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Torreón 47%, club lc 53%.
Real Torreón - club lc 1:0

62e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos schiet op doel. Villagómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Torreón - club lc 2:0

70e minuut.
Marull passt de bal in één keer door. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Vela is nu in balbezit. Vela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos speelt de bal door. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Torreón 43%, club lc 57%.
Real Torreón - club lc 2:0