Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Toros Oakland raiders
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Naelson passt de bal in één keer door. Sabina rent richting de bal. Núñez is nu in balbezit. Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Palencia met een sublieme pass. Naelson met een sublieme pass. Klungelig pakt Enríquez de bal. Ruiz rent richting de bal. Ruiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedano verovert de bal door een tackle van achteren. Sedano speelt de bal door. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ruiz met een sublieme pass. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Naelson rent richting de bal. Enríquez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Toros 59%, Oakland raiders 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Toros - Oakland raiders 0:0

49e minuut.
Martell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sedano met een sublieme pass. Elokan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elokan passt de bal met de wreef. Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabina schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Palencia verovert de bal door een tackle van achteren. Palencia speelt de bal door. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. Platas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Toros - Oakland raiders 1:0

68e minuut.
Naelson met een snelle inworp. Prieto controleert de bal met de borst. Palencia rent richting de bal. Prieto onderschept slim de pass. Prieto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz geeft een hoge lob. Luque is nu in balbezit. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Toros - Oakland raiders 2:0

81e minuut.
Sabina rent richting de bal. Varona onderschept slim de pass. Varona speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Núñez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Martell geeft een lange en hoge pass. Palencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Palencia met een sublieme pass. Núñez is nu in balbezit. Núñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Toros 49%, Oakland raiders 51%.
CF Toros - Oakland raiders 2:0