Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ferna Hidrorayos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Veiga rent richting de bal. Veiga met een sublieme pass. Orrantia probeert naar een medespeler te passen. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Velázquez rent richting de bal. Orrantia onderschept slim de pass. Orrantia met een sublieme pass. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pardo met een harde bal richting middenveld. Velázquez probeert de bal met de borst te controleren. Veiga onderschept slim de pass. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Herrera passt de bal zonder na te denken. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferna 56%, Hidrorayos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ferna - Hidrorayos 0:0

61e minuut.
Veiga geeft een hoge lob. Orrantia kopt de bal weg. Zepeda rent richting de bal. Godínez rent richting de bal. Godínez schiet op doel. Astivia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Orrantia is nu in balbezit. Velázquez onderschept slim de pass. Velázquez speelt de bal door. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga geeft een hoge lob. Astivia bokst de bal weg.

67e minuut.
Orrantia probeert naar een medespeler te passen. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez onderschept slim de pass. Godínez schiet op doel. Astivia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ferna - Hidrorayos 0:1

70e minuut.
Nicoletti rent richting de bal. Barragán onderschept slim de pass. Barragán geeft de bal voor. Godínez is nu in balbezit. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ferna - Hidrorayos 0:2

73e minuut.
Godínez passt de bal in één keer door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez speelt de bal door. Barragán is nu in balbezit. Barragán geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ferna 67%, Hidrorayos 33%.
ferna - Hidrorayos 0:2