Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Times FC C.F. Torreón
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 22.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Romero is nu in balbezit. de Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. de Assis passt de bal met de wreef. Estay is nu in balbezit. Estay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sixtos is nu in balbezit. Estay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sixtos. Estay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Estay kan niet meer verder spelen. Galdames komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Inworp. de Assis met een snelle inworp. Romero controleert de bal met de borst. Galdames rent richting de bal. Galdames draait met de bal, schiet en ... Vizcarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
de Assis geeft een lange en hoge pass. Galdames kopt de bal weg. Klungelig pakt Luna de bal. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Times FC - C.F. Torreón 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 39%, C.F. Torreón 61%.
Times FC - C.F. Torreón 1:0

49e minuut.
Luna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Assis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galdames rent richting de bal. Galdames geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Godínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez rent richting de bal. Romero onderschept slim de pass. Godínez rent richting de bal. Godínez schiet op doel. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fulgencio geeft de bal voor. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luna krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Sixtos geeft een hoge lob. Sancho is nu in balbezit. Sancho passt de bal zonder na te denken. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vargas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forbes met de inworp. Galdames rent richting de bal. Galdames geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Nápoles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles rent richting de bal. Romero onderschept slim de pass. Romero schiet op doel. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Sancho speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Silva krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sixtos passt de bal zonder na te denken. Romero rent richting de bal. Romero met een sublieme pass. Godínez is nu in balbezit. Godínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 36%, C.F. Torreón 64%.
Times FC - C.F. Torreón 1:0