Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rReal Madril potrero fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Ambriz rent richting de bal. Cabuto rent richting de bal. Cabuto passt de bal met de wreef. De la Vega rent richting de bal. De la Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Espinosa kopt de bal weg. Mendivil rent richting de bal. Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Platas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Madero probeert naar een medespeler te passen. De la Vega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojarro. De la Vega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Higareda wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
rReal Madril - potrero fc 0:1

43e minuut.
Trotta rent richting de bal. Trotta geeft een hoge lob. Mendivil heeft problemen om de bal te vangen. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Madero rent richting de bal. Madero passt de bal in één keer door. Daar is Trotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rReal Madril 52%, potrero fc 48%.
rReal Madril - potrero fc 0:1

60e minuut.
Mendivil met de inworp. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero passt de bal met de wreef. De la Vega is nu in balbezit. De la Vega draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda verovert de bal door een tackle van achteren. Higareda probeert naar een medespeler te passen. De la Vega rent richting de bal. De la Vega draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft een hoge lob. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Madero rent richting de bal. Madero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ambriz de bal. Cabuto rent richting de bal. Cabuto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Madero is nu in balbezit. Madero passt de bal zonder na te denken. Cabuto met een sublieme pass. De la Vega is nu in balbezit. De la Vega haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
rReal Madril - potrero fc 0:2

86e minuut.
Sandoval trapt de bal weg. Espinosa probeert de bal met de borst te controleren. Espinosa passt de bal in één keer door. Platas is nu in balbezit. Platas draait met de bal, schiet en ... Rueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas met een sublieme pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trotta de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rReal Madril 51%, potrero fc 49%.
rReal Madril - potrero fc 0:2