Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
potrero fc rReal Madril
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto geeft een lange en hoge pass. Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Vega is nu in balbezit. De la Vega draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Oteo kopt de bal weg. Inworp. Hierro met de inworp. Cabuto is nu in balbezit. Cabuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
potrero fc - rReal Madril 1:0

23e minuut.
Cabuto speelt de bal door. De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santillana krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa passt de bal in één keer door. Platas rent richting de bal. Platas haalt uit met een fantastische trap. Rueda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Espinosa kan de bal niet met de borst controleren. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa maakt een afschuwelijke overtreding. Espinosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potrero fc 60%, rReal Madril 40%.
potrero fc - rReal Madril 1:0

50e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas onderschept slim de pass. Platas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Trotta verovert de bal door een tackle van achteren. Trotta speelt de bal door. Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Ambriz rent richting de bal. Ambriz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Huerta onderschept slim de pass. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto passt de bal in één keer door. Daar is De la Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Vega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Espinosa passt de bal in één keer door. Mendivil is nu in balbezit. Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Platas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De la Vega kopt de bal weg. Huerta is nu in balbezit. Cabuto verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuto schiet op doel. Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
potrero fc - rReal Madril 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potrero fc 49%, rReal Madril 51%.
potrero fc - rReal Madril 2:0