Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Head Soccer birlos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Paulista geeft een hoge lob. Maturín speelt de bal door. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toxqui rent richting de bal. Toxqui draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. Paulista is nu in balbezit. Paulista passt de bal met de wreef. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Izquierdo onderschept slim de pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante passt de bal met de wreef. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Head Soccer 43%, birlos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Head Soccer - birlos 0:0

56e minuut.
Gálvez geeft een lange en hoge pass. Mariscal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui draait met de bal, schiet en ... Altamirano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante passt de bal met de wreef. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Head Soccer - birlos 1:0

84e minuut.
Paulista rent richting de bal. Paulista geeft de bal voor. Luna controleert de bal met de borst. Nápoles verovert de bal door een tackle van achteren. Nápoles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Nápoles is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collazo. Collazo krijgt een gele kaart. Nápoles moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nápoles kan niet meer verder spelen. Robles komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Head Soccer 59%, birlos 41%.
Head Soccer - birlos 1:0