Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrdi Deportivo Toluca
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
de Assis is nu in balbezit. Bustos speelt de bal door. Cardozo rent richting de bal. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. Sierra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Deportivo Toluca 1:0

24e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Santa Cruz is nu in balbezit. Met opzet legt Escobar zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Escobar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Escobar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
de Assis probeert naar een medespeler te passen. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta speelt de bal door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Deportivo Toluca 2:0

38e minuut.
Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano geeft de bal voor. Cardozo is nu in balbezit. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Del Campo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardozo speelt de bal door. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios onderschept slim de pass. Palacios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Deportivo Toluca 3:0

44e minuut.
Millán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morales komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrdi 47%, Deportivo Toluca 53%.
real madrdi - Deportivo Toluca 3:0

53e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een lange en hoge pass. Cardozo rent richting de bal. Cardozo schiet op doel. Sierra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrdi 47%, Deportivo Toluca 53%.
real madrdi - Deportivo Toluca 3:0