Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
potrero fc Times FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Higareda de bal onder controle te krijgen. Galdames is nu in balbezit. Galdames passt de bal in één keer door. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mendivil geeft een hoge lob. Forbes is nu in balbezit. Forbes met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina heeft problemen om de bal te vangen. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. Trotta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Donoso rent richting de bal. Donoso passt de bal zonder na te denken. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Nápoles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nápoles geeft de bal voor. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Trotta probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potrero fc 75%, Times FC 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
potrero fc - Times FC 0:0

47e minuut.
Zúñiga heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Assis zal de hoekschop nemen. Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
de Assis speelt de bal door. Galdames is nu in balbezit. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. Rueda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
potrero fc - Times FC 0:1

86e minuut.
Inworp. Mendivil met de inworp. Madero probeert naar een medespeler te passen. De la Vega rent richting de bal. De la Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
potrero fc - Times FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potrero fc 56%, Times FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
potrero fc - Times FC 1:1