Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Times FC potrero fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay onderschept slim de pass. Estay passt de bal in één keer door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Rueda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero rent richting de bal. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada onderschept slim de pass. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mendivil bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay verovert de bal door een tackle van achteren. Madero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Estrada zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Estay probeert de bal met de borst te controleren. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. Rueda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

30e minuut.
Estay onderschept slim de pass. Estay speelt de bal door. Donoso is nu in balbezit. Fulgencio onderschept slim de pass. Fulgencio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Estay probeert de bal met de borst te controleren. Sancho rent richting de bal. Sancho speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cabuto passt de bal met de wreef. Solano met een sublieme pass. Mendivil bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... Rueda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nápoles rent richting de bal. Nápoles passt de bal zonder na te denken. Estrada rent richting de bal. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Times FC - potrero fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 30%, potrero fc 70%.
Times FC - potrero fc 1:0

55e minuut.
Donoso met de inworp. Madero is nu in balbezit. Madero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cabuto de bal. Cabuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Times FC - potrero fc 1:1

70e minuut.
Estay kopt de bal weg. Nápoles bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles probeert naar een medespeler te passen. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Forbes kopt de bal weg. Klungelig pakt Sancho de bal. Cabuto rent richting de bal. Cabuto schiet op doel. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Times FC - potrero fc 1:2

85e minuut.
Nápoles onderschept slim de pass. Nápoles speelt de bal door. Mendivil rent richting de bal. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 55%, potrero fc 45%.
Times FC - potrero fc 1:2