Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Torreón rReal Madril
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


11e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendivil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espinosa geeft een hoge lob. Tapia kopt de bal weg. Vizcarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Godínez kopt de bal weg. Mojarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mojarro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mojarro kan niet meer verder spelen. Arellano komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Ruiz met een sublieme pass. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón passt de bal in één keer door. Godínez rent richting de bal. Godínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Silva speelt de bal door. Godínez rent richting de bal. Santillana is nu in balbezit. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Espinosa rent richting de bal. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva passt de bal zonder na te denken. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Ruiz geeft een lange en hoge pass. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez draait met de bal, schiet en ... Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - rReal Madril 1:0

30e minuut.
Silva is nu in balbezit. Silva passt de bal met de wreef. Espinosa is nu in balbezit. Platas is nu in balbezit. Platas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.F. Torreón - rReal Madril 1:1

31e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Huerta rent richting de bal. Huerta passt de bal met de wreef. Godínez is nu in balbezit. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Oteo met de inworp. Klungelig pakt Mendivil de bal. Met opzet legt Ruiz zijn tegenspeler op de grond. Ruiz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Torreón 55%, rReal Madril 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F. Torreón - rReal Madril 1:1

53e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Saldaña verovert de bal door een tackle van achteren. Saldaña speelt de bal door. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ruiz met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. Romero passt de bal met de wreef. Godínez is nu in balbezit. Godínez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arellano passt de bal zonder na te denken. Saldaña is nu in balbezit. Saldaña passt de bal met de wreef. Vargas onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saldaña zal de hoekschop nemen. Silva kopt de bal weg. Klungelig pakt Alarcón de bal. Huerta is nu in balbezit. Huerta draait met de bal, schiet en ... Vizcarra bokst de bal weg.

69e minuut.
Barajas kopt de bal weg. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal zonder na te denken. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Saldaña rent richting de bal. Vargas geeft de bal voor. Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Saldaña met de inworp. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas onderschept slim de pass. Platas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Torreón 54%, rReal Madril 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F. Torreón - rReal Madril 1:1