Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Times FC rReal Madril
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz rent richting de bal. Estay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Estay krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Platas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas is nu in balbezit. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Fulgencio rent richting de bal. Fulgencio speelt de bal door. Oteo met een sublieme pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 40%, rReal Madril 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Times FC - rReal Madril 0:0

46e minuut.
Mendivil bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendivil met een snelle inworp. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles verovert de bal door een tackle van achteren. Nápoles probeert naar een medespeler te passen. Platas rent richting de bal. Platas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez met een sublieme pass. Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Santillana geeft een hoge lob. Inworp. Forbes met een snelle inworp. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles geeft een hoge lob. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Estrada de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Times FC - rReal Madril 1:0

88e minuut.
Platas heeft problemen om de bal te vangen. Platas geeft de bal voor. Solano probeert de bal met de borst te controleren. Saldaña onderschept slim de pass. Saldaña schiet op doel. Zamora bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saldaña neemt de hoekschop. Mendivil is nu in balbezit. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Times FC - rReal Madril 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 62%, rReal Madril 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Times FC - rReal Madril 1:1