Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rReal Madril Times FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 22.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft een lange en hoge pass. Solano rent richting de bal. Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Platas haalt uit met een fantastische trap. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Platas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
rReal Madril - Times FC 1:0

16e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal zonder na te denken. Platas rent richting de bal. Platas schiet op doel. Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rReal Madril - Times FC 2:0

24e minuut.
Nápoles rent richting de bal. Ambriz is nu in balbezit. Galdames speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
de Assis met een snelle inworp. Galdames speelt de bal door. Nápoles rent richting de bal. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rReal Madril 66%, Times FC 34%.
rReal Madril - Times FC 2:0

52e minuut.
Espinosa met een sublieme pass. Platas is nu in balbezit. Chávez rent richting de bal. Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Platas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Sancho de bal. Sancho geeft de bal voor. Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdames haalt uit met een fantastische trap. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Nápoles geeft een hoge lob. Forbes is nu in balbezit. Forbes geeft de bal voor. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nápoles is nu in balbezit. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles met een sublieme pass. Galdames rent richting de bal. Galdames haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fulgencio geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Assis de bal. de Assis passt de bal in één keer door. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Klungelig pakt Ambriz de bal. Ambriz met een sublieme pass. Platas rent richting de bal. Espinosa rent richting de bal. Espinosa schiet op doel. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rReal Madril 67%, Times FC 33%.
rReal Madril - Times FC 2:0