Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Head Soccer real madrdi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 13.6
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Robles passt de bal met de wreef. Robles rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Escobar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Robles met een sublieme pass. Islas is nu in balbezit. Islas passt de bal met de wreef. Mora is nu in balbezit. Mora draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Head Soccer - real madrdi 1:0

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Mora de bal onder controle te krijgen. Robles is nu in balbezit. Robles passt de bal in één keer door. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Head Soccer - real madrdi 2:0

32e minuut.
Dávila onderschept slim de pass. Dávila geeft de bal voor. Klungelig pakt Agüero de bal. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Head Soccer - real madrdi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Head Soccer 40%, real madrdi 60%.
Head Soccer - real madrdi 3:0

58e minuut.
Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariscal verovert de bal door een tackle van achteren. Mariscal speelt de bal door. Cardozo rent richting de bal. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nápoles kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Robles onderschept slim de pass. Robles draait met de bal, schiet en ... Robles krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Robles geeft de bal voor. Daar is Islas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nápoles rent richting de bal. Nápoles haalt uit met een fantastische trap. De la Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Head Soccer - real madrdi 4:0

81e minuut.
Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Head Soccer - real madrdi 4:1

89e minuut.
Galdames kopt de bal weg. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal zonder na te denken. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Head Soccer 46%, real madrdi 54%.
Head Soccer - real madrdi 4:1