Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrdi Head Soccer
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Galdames onderschept slim de pass. Galdames geeft een lange en hoge pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Palacios rent richting de bal. Mariscal verovert de bal door een tackle van achteren. Mariscal probeert naar een medespeler te passen. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Head Soccer 0:1

14e minuut.
Paulista heeft problemen om de bal te vangen. Dávila rent richting de bal. Paulista schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Paulista moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Paulista schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
Hurtado met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alcántar met de inworp. Galdames is nu in balbezit. Galdames geeft een lange en hoge pass. Altamirano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Inworp. Dávila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hurtado de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
de Assis is nu in balbezit. de Assis geeft de bal voor. Dávila kopt de bal weg. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Head Soccer 0:2

44e minuut.
Mariscal passt de bal zonder na te denken. Galdames is nu in balbezit. Galdames passt de bal zonder na te denken. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Altamirano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrdi 48%, Head Soccer 52%.
real madrdi - Head Soccer 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt de Assis de bal. Mariscal rent richting de bal. Mariscal passt de bal zonder na te denken. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Head Soccer 0:3

50e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Nápoles onderschept slim de pass. Nápoles passt de bal met de wreef. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mariscal probeert naar een medespeler te passen. Briseño probeert naar een medespeler te passen. Nápoles rent richting de bal. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lara is nu in balbezit. Cardozo onderschept slim de pass. Infante begaat een overtreding. Infante krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrdi 45%, Head Soccer 55%.
real madrdi - Head Soccer 0:3