Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Toluca rReal Madril
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustos geeft de bal voor. Daar is Mojarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa Cruz rent richting de bal. Santa Cruz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Inworp. Tinajero met een snelle inworp. Millán is nu in balbezit. Millán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Toluca - rReal Madril 1:0

23e minuut.
Espinosa passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Del Campo de bal onder controle te krijgen. De la Peña is nu in balbezit. Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Platas haalt uit met een fantastische trap. Noriega bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Toluca - rReal Madril 1:1

29e minuut.
Mojarro met de inworp. Ambriz rent richting de bal. Ambriz passt de bal zonder na te denken. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Millán is nu in balbezit. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán onderschept slim de pass. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Toluca 51%, rReal Madril 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Toluca - rReal Madril 1:1

55e minuut.
Ambriz met een sublieme pass. Del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Campo probeert naar een medespeler te passen. Arias rent richting de bal. Arias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Oteo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tinajero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millán is nu in balbezit. Millán draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Oteo passt de bal in één keer door. Del Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Campo passt de bal in één keer door. Tinajero is nu in balbezit. Tinajero geeft een hoge lob. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Tinajero met een sublieme pass. Santillana is nu in balbezit. Arias onderschept slim de pass. Arias haalt uit met een fantastische trap. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Toluca - rReal Madril 2:1

78e minuut.
Del Campo is nu in balbezit. Del Campo passt de bal zonder na te denken. Huerta rent richting de bal. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sandoval bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Inworp. Mendivil met een snelle inworp. Heredia is nu in balbezit. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Toluca 37%, rReal Madril 63%.
Deportivo Toluca - rReal Madril 2:1