Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rReal Madril Deportivo Toluca
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Platas heeft problemen om de bal te vangen. Millán is nu in balbezit. Platas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Platas krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ambriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambriz passt de bal in één keer door. Platas is nu in balbezit. Platas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trotta de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Espinosa de bal onder controle te krijgen. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa rent richting de bal. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Del Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Noriega trapt de bal weg van het doel. Santa Cruz kopt de bal weg. Platas probeert de bal met de borst te controleren. Platas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rReal Madril - Deportivo Toluca 1:0

35e minuut.
Oteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oteo geeft een hoge lob. Heredia is nu in balbezit. Mendivil verovert de bal door een tackle van achteren. Mendivil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ambriz kopt de bal weg. Daar is Serafín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas onderschept slim de pass. Platas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rReal Madril 37%, Deportivo Toluca 63%.
rReal Madril - Deportivo Toluca 1:0

47e minuut.
Mojarro is nu in balbezit. Mojarro geeft een hoge lob. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Millán is nu in balbezit. Mojarro onderschept slim de pass. Mojarro passt de bal zonder na te denken. Platas rent richting de bal. Platas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rReal Madril - Deportivo Toluca 2:0

61e minuut.
Arias onderschept slim de pass. Arias passt de bal in één keer door. Ambriz rent richting de bal. Santa Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Saldaña probeert naar een medespeler te passen. Espinosa heeft problemen om de bal te vangen. Espinosa speelt de bal door. Platas is nu in balbezit. Platas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De Faría rent richting de bal. Saldaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldaña passt de bal zonder na te denken. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Noriega trapt de bal weg. Del Campo kopt de bal weg. Bustos probeert de bal aan de voet te houden. Platas is nu in balbezit. Platas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Noriega trapt de bal weg van het doel. Huerta kopt de bal weg. Serafín rent richting de bal. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rReal Madril 41%, Deportivo Toluca 59%.
rReal Madril - Deportivo Toluca 2:0