Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Torreón birlos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz rent richting de bal. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel. Vizcarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - birlos 0:1

27e minuut.
Godínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Godínez rent richting de bal. Godínez schiet op doel. Klungelig pakt Arce de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Godínez is nu in balbezit. Arce is nu in balbezit. Arce probeert naar een medespeler te passen. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Vizcarra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Torreón 56%, birlos 44%.
C.F. Torreón - birlos 0:1

67e minuut.
Ruiz passt de bal zonder na te denken. Sixtos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sixtos geeft de bal voor. Godínez rent richting de bal. Godínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Collazo geeft een lange en hoge pass. Tapia heeft problemen om de bal te vangen. Toxqui verovert de bal door een tackle van achteren. Toxqui haalt uit met een fantastische trap. Vizcarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - birlos 0:2

71e minuut.
Alarcón met de inworp. Romero is nu in balbezit. Romero geeft een hoge lob. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Luna kopt de bal weg. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collazo probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel. Vizcarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Daar is Toxqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Luna de bal onder controle te krijgen. Vizcarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Torreón - birlos 0:3

84e minuut.
Cuéllar rent richting de bal. Cuéllar geeft een lange en hoge pass. Godínez heeft problemen om de bal te vangen. Romero is nu in balbezit. Romero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Toxqui is nu in balbezit. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo passt de bal in één keer door. Maturín is nu in balbezit. Maturín haalt uit met een fantastische trap. Vizcarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Torreón 53%, birlos 47%.
C.F. Torreón - birlos 0:3