Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Times FC Head Soccer
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Mora met de inworp. Mariscal rent richting de bal. Mariscal probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sancho kopt de bal weg. Briseño geeft een hoge lob. Estay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Infante met een sublieme pass. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulgencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nápoles verovert de bal door een tackle van achteren. Nápoles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Times FC - Head Soccer 1:0

30e minuut.
Forbes geeft de bal voor. de Assis controleert de bal met de borst. Mora begaat een overtreding. de Assis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 48%, Head Soccer 52%.
Times FC - Head Soccer 1:0

58e minuut.
Ledezma geeft een hoge lob. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estay rent richting de bal. Estay haalt uit met een fantastische trap. Altamirano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Times FC - Head Soccer 2:0

61e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Sancho rent richting de bal. Sancho geeft een hoge lob. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fulgencio geeft de bal voor. Paulista geeft de bal voor. Mora kopt de bal weg. Nápoles rent richting de bal. Nápoles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Times FC - Head Soccer 2:1

76e minuut.
Nápoles speelt de bal door. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paulista. Forbes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Forbes kan niet meer verder spelen. Cabrera komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Fulgencio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mariscal de bal onder controle te krijgen. Estrada is nu in balbezit. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay haalt uit met een fantastische trap. Altamirano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Times FC 48%, Head Soccer 52%.
Times FC - Head Soccer 2:1