Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Head Soccer Times FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.7
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante passt de bal in één keer door. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles schiet op doel. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Head Soccer - Times FC 1:0

32e minuut.
Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal passt de bal in één keer door. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay verovert de bal door een tackle van achteren. Sancho rent richting de bal. Sancho met een sublieme pass. de Assis geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Head Soccer 38%, Times FC 62%.
Head Soccer - Times FC 1:0

59e minuut.
Fulgencio probeert naar een medespeler te passen. Estay rent richting de bal. Estay met een sublieme pass. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
de Assis geeft een hoge lob. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada draait met de bal, schiet en ... Estay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ledezma geeft de bal voor. Infante kopt de bal weg. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo geeft de bal voor. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Zamora met een harde bal richting middenveld. Estay rent richting de bal. Met opzet legt Mariscal zijn tegenspeler op de grond. Mariscal krijgt een gele kaart. Estay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sancho met een snel genomen vrije trap. de Assis rent richting de bal. de Assis geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Head Soccer - Times FC 1:1

82e minuut.
Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Infante. Estay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nápoles zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Head Soccer - Times FC 1:2

90e minuut.
Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal passt de bal zonder na te denken. Nápoles is nu in balbezit. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo schiet op doel. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nápoles rent richting de bal. Nápoles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Head Soccer - Times FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Head Soccer 51%, Times FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Head Soccer - Times FC 2:2