Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
birlos potrero fc
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Izquierdo verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Zúñiga met een sublieme pass. Toxqui is nu in balbezit. Toxqui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Madero met een sublieme pass. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo passt de bal in één keer door. Meléndez is nu in balbezit. Meléndez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Maturín probeert naar een medespeler te passen. Toxqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo haalt uit met een fantastische trap. Rueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
birlos - potrero fc 1:0

38e minuut.
Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. Cuéllar probeert naar een medespeler te passen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carbajal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Madero probeert de bal met de borst te controleren. Quintana rent richting de bal. Madero onderschept slim de pass. Cabuto rent richting de bal. Cabuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
birlos - potrero fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birlos 53%, potrero fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
birlos - potrero fc 1:1

47e minuut.
Doeltrap. Rueda trapt de bal weg van het doel. Collazo kopt de bal weg. Toxqui rent richting de bal. Toxqui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
birlos - potrero fc 2:1

49e minuut.
Izquierdo geeft een lange en hoge pass. Zúñiga is nu in balbezit. Toxqui onderschept slim de pass. Toxqui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
birlos - potrero fc 3:1

80e minuut.
Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Higareda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collazo. Collazo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: birlos 35%, potrero fc 65%.
birlos - potrero fc 3:1