Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rReal Madril Head Soccer
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Sandoval met een harde bal richting middenveld. Mariscal met een sublieme pass. Nápoles is nu in balbezit. Nápoles schiet op doel. Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rReal Madril - Head Soccer 0:1

15e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Ambriz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambriz met een sublieme pass. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa rent richting de bal. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap. Altamirano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rReal Madril - Head Soccer 1:1

44e minuut.
Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa probeert naar een medespeler te passen. Platas rent richting de bal. Platas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rReal Madril - Head Soccer 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rReal Madril 60%, Head Soccer 40%.
rReal Madril - Head Soccer 2:1

58e minuut.
Izquierdo passt de bal met de wreef. Paulista is nu in balbezit. Saldaña maakt een afschuwelijke overtreding. Saldaña krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Blanco trapt de bal weg van het doel. Infante kopt de bal weg. Huerta heeft problemen om de bal te vangen. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rReal Madril 66%, Head Soccer 34%.
rReal Madril - Head Soccer 2:1