Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real madrdi Times FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 22
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Sancho probeert naar een medespeler te passen. Estay is nu in balbezit. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay verovert de bal door een tackle van achteren. Estay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Estay is nu in balbezit. Estrada rent richting de bal. Estay rent richting de bal. Estay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Times FC 0:1

12e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero speelt de bal door. Nápoles met een sublieme pass. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Estay geeft de bal voor. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ... Padilla probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Times FC 0:2

21e minuut.
Sancho speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Espericueta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Times FC 0:3

32e minuut.
Ledezma onderschept slim de pass. Sancho rent richting de bal. Sancho speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Times FC 0:4

35e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios met een sublieme pass. Cardozo rent richting de bal. Cardozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Times FC 1:4

38e minuut.
Agüero geeft een lange en hoge pass. Solano is nu in balbezit. Cardozo onderschept slim de pass. Cardozo draait met de bal, schiet en ... Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Times FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrdi 63%, Times FC 37%.
real madrdi - Times FC 2:4

61e minuut.
Inworp. Cabrera met de inworp. Agüero rent richting de bal. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Alcántar probeert de bal aan de voet te houden. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera met een sublieme pass. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real madrdi - Times FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real madrdi 48%, Times FC 52%.
real madrdi - Times FC 2:5